Busquen la Claudiana, una noia de 22 anys que ja fa més de nou dies que està desapareguda: va anar a buscar l'autobús i no va tornar.

Una noia de 22 anys desapareix a Saragossa

Claudiana Francyelle Da Conceica és una jove de 22 anys que va desaparèixer el divendres 9 d'octubre i l'últim cop que va ser vista va ser a Saragossa. La Claudiana mesura 1,64 metres, pesa uns 50 quilos, és de complexió prima i té el cabell llarg, rinxolat i castany.

Claudiana Francyelle té una discapacitat

La Claudiana té una discapacitat intel·lectual del 48% i se li va perdre el rastre quan va sortir de casa seva per anar a buscar l'autobús, que la portaria al Centre Vértice, una fundació especialitzada en l'ensenyament de les persones discapacitades. No obstant això, no va arribar a agafar mai l'autobús i, des de llavors, ningú sap on està, segons informa El Cierre Digital.

En el moment de la desaparició portava unes ulleres, unes malles negres i una dessuadora també de color negre. El seu pare explica que el dia que va desaparèixer ella l'havia enganyat: "Tenia festa a l'escola i li havien donat un paper avisant-nos, però mai ens el va arribar a donar. Sempre es queixava de què no podia fer coses amb les noies de la seva edat perquè la protegíem massa", declara Juan Antonio.

Claudiana Francyelle / SOS Desaparecidos

Claudiana Francyelle és una noia de 22 anys que va desaparèixer a Saragossa fa nou dies / SOS Desaparecidos

Així doncs, tot apunta que ha estat una desaparició voluntària, però ja han passat més de nou dies i els seus familiars estan molt preocupats, ja que no tenen ni idea d'on podria estar. Qualsevol persona que tingui alguna pista que pugui ajudar a localitzar-la, ho pot trucar al  649 952 957 i al  642 650 775.

ACTUALITZACIÓ: Claudiana Francyelle Da Conceica ha estat trobada amb vida aquest dimecres 21 d'octubre del 2020.