L'Estela Cristina Romero Vieira, de 21 anys, està desapareguda des del passat 28 de gener. La noia, de nacionalitat espanyola i ascendència brasilera, va ser vista per últim cop a l'aeroport madrileny de Barajas mentre esperava per agafar un avió cap a Granada. Ara la seva mare sospita que podria haver caigut en una xarxa de prostitució.

La Katia Vieira, la mare de la noia, assegura que a l'Estela li agradava molt el K-Pop, un estil de música coreà, i que volia anar al país asiàtic. Les sospites de la dona són que la seva filla podria haver estat enganyada amb la promesa de ser maquilladora a Corea i que, en comptes d'això, podria haver caigut a les mans d'uns proxenetes.

Una feina a Corea del Sud

Segons la Katia, un noi jove va contactar la seva filla a través del seu compte d'Instagram i li va oferir una feina de maquilladora a Corea del Sud. "Van començar una amistat, i ella m'ho va comentar", ha assegurat la mare al programa d'Antena 3 Espejo Público. Però la relació entre els dos va anar a més: segons la dona, el jove va començar-li a parlar del seu cos i li va confessar que "estava enamorat i que la volia conèixer".

"Estàs boja i paranoica"

Quan el noi li va oferir la feina de maquilladora a l'Estela, la seva mare va esclatar. "Mira, és un parany, no deixaré que marxis", li va dir quan es va assabentar de tot. Però la noia la va acusar d'estar "boja i paranoica".

Després de tot això, l'Estela va viatjar de Brasil, on viu el seu pare, a Espanya. Va aterrar a Barajas, i tot i que havia d'agafar un avió cap a Granada, mai ho va arribar a fer. Des d'aleshores no se sap res de la jove de 21 anys, i la seva mare té por i sospita que podria haver caigut en una xarxa de prostitució.

Col·laboració ciutadana

L'Estela Cristina mesura 1,60 metres, és de complexió prima i té els cabells i els ulls castanys. En el moment de la seva desaparició, vestia un abric i una brusa negres i portava unes sabatilles Nike de color negre.

La Guàrdia Civil i entitats com SOS Desaparecidos han demanat ajuda a la ciutadania per localitzar la jove. Qualsevol persona que tingui informació sobre el seu parador pot contactar amb les autoritats a través del 062, 091 o el 112.

ACTUALITZACIÓ: La noia ha aparegut a Madrid sana i estalvi.