Es busca a Barcelona l'Emma, una noia de 17 anys que està desapareguda des d'aquest passat 10 de juny al voltant de dos quarts de set al barri de Gràcia de Barcelona, tal com ha denunciat la seva família.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a ElCaso.cat que tenen la denúncia de la desaparició de la menor d'edat i que també han activat els seus protocols per tal de poder-la localitzar.

Una noia de 17 anys

Segons les informacions que la família ha donat als Mossos d'Esquadra en la denúncia, es tracta d'una noia de 17 anys, d'1,65 d'alçada, cabell castany, mitja melena, serrell, ulls blaus i pell blanca amb pigues. La jove també porta un pírcing al nas i brackets.

Tot i que el darrer cop que va ser vista va ser a la zona de Gràcia, la família i la policia han ampliat la cerca a tota la ciutat de Barcelona.

Col·laboració ciutadana

En diversos cartells que s'han publicat a les xarxes socials, es demana que si algú creu que l'ha vist, que es posi en contacte amb el 112, el mateix que demanen els Mossos d'Esquadra en una publicació a Twitter.

ACTUALITZACIÓ: Aquest dissabte, 13 de juny, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha confirmat que han trobat l'Emma en bon estat i que ja és a casa seva.