Una boda amb més de 300 assistents és intervinguda per la Policia Local de Sevilla. La festa se celebrava a les zones comunes de diversos edificis del barri Sevilla Este.

Festa clandestina

La Policia Local de Sevilla ha intervingut aquest diumenge passat una festa clandestina amb més de 300 assistents. Diverses trucades veïnals han delatat els convidats, que celebraven el banquet a les zones comunes de diversos blocs de pisos. Els veïns denunciants afirmen que s'estaven infringint les mesures establertes per a la prevenció del coronavirus: una multitud de gent de diferents cercles socials i sense mascareta ni distància de seguretat.

Policia Sevilla

Intervingut un casament clandestí amb més de 300 assistents

Més de 300 persones bevent i ballant

Els cossos de seguretat locals s'han desplaçat al lloc dels fets i han comprovat que les trucades tenien bons motius: una autèntica festa digna de dates abans del coronavirus. Alcohol, menjar, ball i abraçades, com si la pandèmia mai no hagués existit.

Infringint totes les mesures de seguretat

La policia ha dissolt la celebració sense incidents, identificant i sancionant els assistents en compliment de les lleis en vigor de prevenció del coronavirus.

Aquesta intervenció es dóna en el context d'un cap de setmana calent amb diversos tirotejos a Barcelona i el desmantellament d'una orgia de 50 persones.