La telenovel·la sense final del cas Mainat suma nous titulars. Aquest dilluns era el darrer dia, segons totes les informacions publicades fins al moment, que la dona de Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, tenia per sortir de la mansió d'Horta.

La dona, acusada d'intentar matar el famós productor i excantant de la Trinca, tenia una ordre del jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona per desallotjar la casa propietat de Mainat —que ara viu exiliat a Canet de Mar amb els dos fills en comú, de 4 i 8 anys.

La casa, convertida en un prostíbul de “luxe”

La dona, però, no ha sortit de la casa. Ni ella ni les altres persones —qui és qui en el cas Mainat?— que viuen a la mansió. A més d'Angela Dobrowolski, en aquesta casa, que els amics d'ella han convertit en una residència del vici, s'hi han instal·lat diverses persones. Una de les dones que les darreres setmanes hi ha estat, Alina, l'exparella de l'actual presumpte amant d'Angela, ha assegurat que la intenció era convertir la mansió en una casa de barrets.

Alina CasMainat

Alina, una de les ocupes de casa Mainat, a Telecinco

La mateixa Alina ha explicat que l'Angela va posar anuncis per oferir habitacions a prostitutes per tal de poder guanyar diners i poder seguir vivint, després de ser abandonada per Mainat arran de l'intent d'assassinat.

També va començar a vendre objectes de valor que hi havia a la casa de Mainat, que ha quedat completament desballestada. El productor va fer tapiar l'accés de la casa a la seva empresa, Reset TV, per evitar que la dona hi entrés i robés material de la productora.

L'Angela va sortir de casa amb perruca

A mitja tarda d'ahir la dona de Mainat va sortir de la casa amb una perruca de color negre i unes grans ulleres. Va pujar a un taxi i va marxar. Tot i que va sortir sense maletes, es va donar per fet que feia cas a l'ordre judicial, però abans de les nou de la nit la dona va tornar a presentar-se a la mansió.

Angela, la dona acusada de voler matar a Josep Maria Mainat

Angela, la dona acusada de voler matar Josep Maria Mainat

També en taxi i amb la mateixa perruca, la que tot sembla indicar que era Angela Dobrowolski, va tornar a entrar a la casa de Mainat. De moment, doncs, sembla que la dona i els altres ocupes segueixen a l'interior de la mansió.

Esgotat el termini que va donar el jutge per desallotjar la mansió d'Horta, ara s'hauran d'activar els procediments, que poden allargar-se en el temps, per tal de fer el desallotjament judicial de la mansió de Mainat. Si els amics de l'Angela i ella mateixa es fan forts a l'interior de la casa, finalment hauran de ser els Mossos els que entrin a l'habitatge i en facin fora tothom.

La dona de Mainat encara pot presentar un recurs davant del jutge, uns tràmits, alhora, que allargarien la resolució d'aquest nou capítol del xou Mainat.

Acusada d'intentar matar Mainat

Angela Dobrowolski, de 37 anys i amb doble nacionalitat espanyola-alemanya, està acusada d'haver intentat assassinar Josep Maria Mainat amb una injecció d'insulina. El famós productor va quedar en coma i es va poder recuperar a l'hospital. La dona també va ser detinguda per cobrar xecs falsos a nom de Josep Maria Mainat.

Mainat Casa

La dona de Josep Maria Mainat està acusada de voler matar el famós productor televisiu

Per la seva banda, la dona ha denunciat en dues ocasions el multimilionari per coaccions i per lesions lleus en el marc de "violència masclista". Totes les causes estan obertes a l'espera que el jutge avanci en les investigacions.