La Policia Local de Marbella (Màlaga), amb la col·laboració de la Policia Nacional, ha desallotjat aquesta matinada a més d'un centenar de persones d'una festa il·legal a la discoteca Olivia Valere. El local ha estat desallotjat i tancat a les 02.50 hores; els assistents, denunciats.

Desallotgen una festa il·legal a Marbella

Segons ha confirmat la Policia Nacional, la intervenció s'ha dut a terme cap a les 01.20 hores a la famosa discoteca de Marbella. Fins allà s'han desplaçart els agents nacionals, després que la Policia Local de Marbella sol·licités suport per al desallotjament. Han acudit a la festa més d'un centenar de persones, trencant les restriccions imposades per frenar la pandèmia de coronavirus.

La reunió s'ha celebrat a porta tancada. L'objectiu: que no els enxampessin. Però els agents locals han detectat que transcendia música de l'interior i han sol·licitat ajuda als policies nacionals. Els assistents, quan han sentit arribar als agents de la policia per realitzar una inspecció, han intentat fugir i amagar-se en diferents habitacles del local. Alguns convidats a la festa han provat fins i tot d'ocultar-se sota de la barra i a les habitacions de neteja, en l'intent desesperat de deslliurar-se del correctiu que els venia a sobre.

Festa / Unsplash

Desallotgen una festa il·legal en Marbella / Unsplash

La policia ha precisat que en l'actuació s'han aixecat una trentena d'actes d'infracció per incomplir el toc de queda i a l'establiment per incomplir les normes anti Covid i també perquè la música transcendia a l'exterior. L'horari està limitat a les 22.00 de la nit segons l'últim paquet de mesures aprovat per la Junta d'Andalusia.

Reunions clandestines reincidents

Segons Málaga Hoy, no és la primera vegada des que va començar la pandèmia que la Policia Local de Marbella actua en aquest establiment de lleure. El mes de juliol passat els agents van haver d'intervenir a una gran festa en la qual se superava l'aforament permès. En aquella ocasió, se celebrava un concert del cantant Soolking. Segons els vídeos publicats, grups de persones van ballar amuntegats sota l'escenari, sense fer ús de la màscara i sense guardar les distàncies. La propietària de l'establiment, Olivia Valère, va assegurar llavors que el problema va raure en el fet que "es van colar més de 150 joves".