Els Bombers han desallotjat 42 persones aquesta matinada en dos edificis del Raval, després que s'esfondrés un fals sostre a causa de les pluges intenses.  

L'incident ha tingut lloc al carrer del Portal de Santa Madrona. Segons informa el cos, cap persona ha resultat ferida. Alguns veïns han explicat que la caiguda del fals sostre s'ha produït perquè l'administrador fa més d'una setmana que va tapar amb fustes el celobert de l'edifici, inhabilitant també els desaigües de la terrassa. Un dels veïns s'ha mostrat convençut que a causa d'aquest ''tap'', l'aigua ha acabat entrant al quart pis, on tenien un fals sostre que amb la humitat, s'ha fet malbé i ha cedit. 

De moment, la gota freda ha deixat dos morts i dos desapareguts. Un veí d'Arenys de Munt (Maresme) hauria mort arrossegat per la riera en intentar accedir al seu cotxe aquesta passada matinada. La segona víctima s'ha produït quan un tren ha atropellat mortalment a primera hora d'aquest dimecres una persona a l'estació de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Quant a les persones desaparegudes, es tracta d'una mare i un fill arrossegats pel riu Francolí a Vilaverd (Conca de Barberà). La recerca està sent molt complicada per la pluja que ha caigut amb força durant la matinada.