Escàndol a Twitter per un noi que ha demanat una PlayStation 5 i, quan ha obert la capsa, ha vist que al seu interior no hi havia la consola, sinó un munt de maons.

Maons en una capsa de la PlayStation 5

Imagina que estalvies durant molts mesos per comprar-te la videoconsola dels teus somnis i que, el dia que te la porten a casa, et trobes que, a l'interior de la caixa, en comptes de la PlayStation, hi ha maons. Per surrealista que sembli, això mateix és el que li ha passat a un noi que s'ha gastat gairebé 400.000 euros en una PlayStation 5.

"Vull ara mateix una resposta de per què m'he gastat 399,99 euros en uns maons. L'Empresa CTT, segons ells, no se'n fan responsables i li acaben de donar així a la meva dona. Espero una compensació per part de Game perquè això és una vergonya", és el text que acompanya la publicació de les fotos del comprador, que s'ha fet viral a internet.

Error PlayStation 5 / Twitter katron69

Compra una PlayStation 5, li porten una capsa plena de maons i es fa viral a Twitter / Twitter katron69

Tuit viral de la PlayStation 5

A causa de la repercussió que ha tingut la publicació, en menys de 24 hores, finalment, l'empresa Game, aquest dissabte li ha solucionat el problema i, actualment, ja té la PlayStation 5 que havia comprat. Com que tothom estava molt preocupat per com acabaria la història de la videoconsola i els maons, ha penjat un tuit explicant que ja està tot arreglat i agraint la rapidesa amb què s'ha resolt el problema.

"M'alegro molt que t'ho hagin solucionat i més amb aquesta immediatesa! Ara a gaudir, que t'ho mereixes!", comenta una usuària a la publicació. "Enhorabona. Si no es denuncien i s'exposen aquests casos, mai ningú se'n farà responsable. M'alegro que ja la tinguis, que la gaudeixis!", comenta un altre seguidor.