La Policia Nacional ha detingut un home de 32 anys a Alacant per haver deixat el seu fill de tres anys sol en un conegut hotel entre l'Albufereta i la Platja de Sant Joan, durant prop de set hores, per sortir de festa.

Dimarts, cap a les dotze de la nit, uns clients van veure el nen totalment despullat i deambulant per l'aparcament de l'hotel, i van avisar recepció. L'hotel va avisar la policia, que va comprovar que el pare no era a l'habitació de l'hotel i que no es tenia informació d'on havia anat.

Traslladat a un centre d'acolliment

Els agents de la policia van traslladar el menor per a una revisió a l'Hospital General d'Alacant, segons estipula el protocol en aquests casos. Una vegada vist que estava bé de salut, el nen va ingressar a la Llar Provincial, sota la tutela de la Generalitat Valenciana.

Hores més tard, sobre les set i mitja del matí, el pare va arribar a l'hotel. En no trobar el seu fill a l'habitació, va cridar a la Policia Local d'Alacant, que el va derivar a la Nacional.

L'home va anar llavors a la comissaria provincial, on, en preguntar pel nen, va quedar detingut per un presumpte delicte d'abandonament d'un menor, i va ser posat a disposició judicial. L'home, en arribar a la comissaria, estava afectat per haver consumit begudes alcohòliques.