La missionera espanyola Inés Nives Sancho, de 77 anys i pertanyent a la congregació francesa de les Filles de Jesus de Massac, ha estat decapitada al poblat de Nola, a la República Centreafricana.

El cos sense vida de la missionera va ser trobat "horriblement mutilat" dilluns a l'habitació on ensenyava costura en aquest poble proper a la frontera amb el Camerun, segons informa L'Osservatore Romano.

El cadàver ha estat trobat "horriblement mutilat"

 

Monsenyor Juan José Aguirre, titular de la diòcesi de Bangassou des de l'any 2000, ha explicat que "persones indesitjables" van entrar a l'habitació de la missionera, "la van treure del llit" i dilluns "la van descobrir gairebé decapitada". "No se sap per què. Aquest dimarts ja ha estat enterrada", ha relatat en declaracions a la Cadena Cope.

Feia 26 anys que la missionera, que també té nacionalitat francesa, treballava al país. De moment, es desconeix l'autoria d'aquesta acció. El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha enviat el seu condol i el seu afecte a la família de la missionera i també a la de Fernando Hernández, el missioner salesià que va ser assassinat la passada setmana a Burkina Faso.