David F.A. està ingressat en estat crític des de divendres passat per una salvatge pallissa. Aquest home de 47 anys va ser localitzat al seu domicili a Utiel (València) al costat d'un gran bassal de sang i amb una ferida sagnant al cap. Un dels seus germans va qui va avisar a emergències després d'aconseguir forçar la porta i trobar-se la víctima al terra del passadís amb tota la cara amb blaus. Un equip del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) va acudir al lloc, va aconseguir estabilitzar l'home -que es debatia entre la vida i la mort- i el va traslladar d'urgència a l'Hospital General Universitari de València.

Adormit

Segons informa Las Provincias, en David no es va presentar a primera hora del matí de divendres a la pastisseria que regenta la família. Al principi, els seus germans van pensar que s'hauria adormit i no li van donar més importància. Tanmateix, amb el pas dels minuts van començar a preocupar-se i un d'ells va decidir apropar-se al domicili de l'home, situat al carrer Santísima Trinidad. Després de diversos intents de contactar amb el seu germà per telèfon, va buscar una eina per fer palanca i forçar la porta.

Una vegada dins, l'home va trobar en David al terra del passadís. La víctima tenia la cara amb blaus, una ferida sagnant al cap i amb prou feines podia respirar. Els serveis d'emergències no van tardar a arribar i van aconseguir estabilitzar el pastisser abans de traslladar-lo ràpidament a l'Hospital de Requena, on va ser derivat després a l'Hospital General Universitari de València. Fins al lloc també va acudir una patrulla de la Policia Local d'Utiel, que va comprovar que l'habitatge estava desordenat, com si algú l'hagués escorcollat a la recerca d'alguna cosa.

Empremtes

La Guàrdia Civil de Requena ha assumit la investigació del cas i membres de l'Equip de Policia Judicial ja s'han desplaçat al domicili en el qual vivia en David per inspeccionar l'habitatge a la recerca d'empremtes i d'alguna pista que porti fins al parador del presumpte agressor. La víctima segueix intubada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General Universitari de València i el seu estat encara és crític, informa el mateix mitjà.