Darko Kovacevic, exjugador de la Reial Societat, ha estat víctima d’un tiroteig als afores d’Atenes. L'exdavanter serbi ha patit ferides lleus i està fora de perill.

S'ha fet el mort

Segons informa el diari grec Ta Nea, Kovacevic era a prop del seu domicili a Glyfada, al sud d’Atenes, quan dues persones han sortit d’un cotxe i li han disparat. L’exjugador només ha patit ferides lleus ja que en escoltar els trets s’ha tirat al terra i s’ha fet el mort, enganyant als assaltants que han fugit.

La policia troba el cotxe calcinat

Hores després, la policia ha trobat el vehicle dels autors dels trets totalment calcinat. No hi ha sospites que es tracti d'un vehicle robat ja que no hi ha cap denúncia de la seva desaparició, però no es descarta que els assaltants utilitzessin matrícules falses. Segons les primeres investigacions, el propietari del cotxe viu a la ciutat de Messinia, de moment, però, se'n desconeix la identitat i si podria estar relacionat amb l'atac.

Un ídol a la Reial Societat

Darko Kovacevic, que actualment té 46 anys, va jugar durant dues temporades diferents a la Reial Societat on era tot un ídol, disputant 286 partits i marcant 107 gols. El davanter serbi va arribar a la Lliga Espanyola procedent del Sheffield Wednesday de la Premier.

Després de triomfar a la Reial Societat, amb qui va ser subcampió de lliga, va marxar a Itàlia per jugar tres temporades a la Juventus de Turí i després amb la Lazio de Roma, per tornar després a San Sebastià.

Finalment, l’any 2007 fitxa per l’Olimpiakos d’Atenes on es retirarà el 2009 afectat per una dolència al cor. Des de la seva retirada forma part de l’equip tècnic de l’equip grec.

Des de la Reial Societat han publicat un tuit per mostrar el seu suport a Darko Kovacevic que tot i l’atac, està fora de perill.