Parlant pel mòbil, amb ulleres de sol, amb la mateixa roba que portava quan va ser vista per últim cop i a les portes d'una sucursal bancària. Així és l'última foto coneguda de Dana Leonte, la jove romanesa de 31 anys, en vida.

La imatge la va captar una càmera de seguretat el mateix 12 de juny a les 16.33 hores de la tarda. Més tard aquell dia, el seu nòvio Sergio suposadament la va matar.

El sumari del cas

Aquesta imatge apareix després que programes com Espejo Público hagin tingut accés al sumari del cas d'aquest macabre assassinat. La càmera de seguretat del caixer automàtic on Dana va anar a recarregar el seu mòbil la situa aquella tarda a prop de la seva feina.

Dana desaparecida Malaga Bar

Imatge: La cafeteria que regentava la Dana a Vélez-Màlaga.

Segons ha pogut saber el programa d'Antena 3, aquella tarda Dana estava fent dues recàrregues: una per a ella i una altra per a la seva empleada.

Assassinada per la seva parella

Sergio, el nòvio de la Dana en el moment en el que va morir, és el seu presumpte assassí. La va colpejar amb un pal, la va embolicar amb un edredó i després la va arrossegar escales a baix fins a introduir-la al seu cotxe. Malferida com estava, Sergio la va traslladar a un altre lloc, fora del domicili familiar, per tal de matar-la i ocultar-la, segons la jutge del cas.

En aquests moments Sergio està detingut i en presó sense fiança.