Un cuiner de Valladolid ha estat detingut per agents de la Policia Local després d'amenaçar, tancar i retenir durant mitja hora al seu restaurant un policia que havia anat a l'establiment per notificar-li el precinte de la cuina per un problema d'extracció de fums.

Fonts de la Policia Local han explicat aquest dijous que el cuiner ha passat la nit al calabós i passarà aquest matí a disposició judicial, com a suposat autor de diversos delictes, entre d'altres desobediència greu, amenaces, coaccions i detenció il·legal.

El cuiner va mantenir el pols amb els agents durant mitja hora

 

Els fets van passar a última hora de la tarda de dimecres en un establiment del centre de Valladolid, que la Policia ha preferit no assenyalar per preservar la presumpció d'innocència, quan un agent es va personar a l'establiment amb una notificació de precinte per a la cuina.

Pel que sembla, el propietari es va posar nerviós i va optar per tancar el policia a la seva cuina. Això va alertar la resta d'agents que es van personar a l'exterior de l'establiment, que van avisar el cuiner que si no deposava la seva actitud podia incórrer en una infracció penal.

Tanmateix, el cuiner va mantenir el seu pols amb els agents durant mitja hora amb al·lusions que "li era igual tot", segons el relat de la Policia, preocupada per la possibilitat que pogués utilitzar algun ganivet durant aquell temps, tot i que finalment va obrir la porta i va ser detingut. En el moment de la intervenció policial ja no hi havia clients a l'establiment, per la qual cosa no va veure's interromput el funcionament normal del restaurant.