El passat diumenge 22 el cuiner i propietari d'un restaurant oriental del carrer de Mallorca de Barcelona es va enfrontar violentament a un client a l'exterior del local. L'home, armat amb un ganivet gran de cuina, va clavar una dotzena de ganivetades a l'esquena, la panxa i les cames. La víctima va quedar entre la vida i la mort.

La Guàrdia Urbana van poder detenir al cuiner del restaurant Midori i el jutge n'ha ordenat el seu ingrés a presó per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi. L'intent de netejar el ganivet després de l'agressió no li va servir per evitar ser detingut.

Una discussió després de dinar

Tot va començar després de dinar, al voltant de les dues del migdia, en aquest restaurant japonès, especialistes en ramen i sushi, al carrer de Mallorca, número 334, a l'Eixample. Una de les cambreres del restaurant va iniciar una discussió amb una noia que anava amb la víctima a l'exterior del local.

La discussió va pujar de to i al carrer, un dels cuiners del restaurant i l'home, van barallar-se. El cuiner va treure un dels ganivets de la cuina i li va clavar per tot el cos. La Guàrdia Urbana va traslladar els fets als Mossos d'Esquadra, que van iniciar el procediment per una temptativa d'homicidi. El jutge n'ha ordenat la presó provisional a l'espera de judici.

Ferit molt greu

Segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts mèdiques, per culpa de les ferides del ganivet l'home, de nacionalitat espanyola, va patir una greu lesió a l'artèria femoral i va perdre molta sang.

Una unitat del SEM va poder taponar la greu ferida i traslladar l'home a l'hospital, on després de ser operat s'està recuperant de les greus ferides.