Una àvia de 83 anys ha estat violada pel seu propi cuidador intern de 59 anys, després que aquest fes fora el marit de la víctima de l’habitació, un home malalt amb cadira de rodes.

L'abusador, Simon Prodanovich, sol feia un any que es dedicava a cuidar gent gran al sud-est de Melbourne, Austràlia. La parella havia estat molt reticent a contractar un cuidador, però finalment van cedir per insistència dels fills, informa Daily Mail.

La parella havia estat reticent a contractar un cuidador i van cedir per insistència dels fills

 

La parella d’avis fa 60 anys que estan casats i que viuen a la mateixa casa de Mount Waverley, on es va produir l’atac. La mare de tres fills havia cuidat del seu marit sempre fins que el seu estat de salut també es va deteriorar.

El 12 de gener, Prodanovich va portar a la sala d’estar el marit de la víctima i va violar la dona a l’habitació. Ella, aterrida, li va suplicar que parés. L'agressor va fugir de la casa i, un cop detingut per la policia, va negar els fets al·legant que la denúncia de la víctima era “fabricada” i “totalment falsa”.  

L'home va al·legar que la denúncia de la víctima era "totalment falsa"

 

No sols això, sinó que va assegurar que es tractava d’una venjança de l’àvia per no haver volgut aplicar-li una crema. També va afegir que estava “atònit” amb les calúmnies de la dona. Aquest relat va demostrar ser fals gràcies a les proves d’ADN.

Prodavonich, pare d’una filla, s’enfronta a 25 anys de presó per un delicte de violació. El jutge ha al·legat que entren diversos factors agreujants en joc, com el fet que era el seu cuidador i va violar la confiança de la seva víctima i el seu marit.