El diumenge 22 de setembre va ser el pitjor dia de la vida de l'Antonia i el Manuel. Són els pares de la Cristina, la noia de 28 anys de Cornellà assassinada a ganivetades a Southampton (prop de Londres) a mans de la seva exparella.

Els veïns de la tranquil·la urbanització on vivia la noia van alertar la policia el dissabte 21 de setembre a la nit: van sentir crits i cops.

Quan van arribar van trobar la noia molt mal ferida i a un noi de 29 anys, també de nacionalitat espanyola -i d'origen marroquí-, al costat. Va acabar detingut i acusat del crim. El noi és l'exparella de la Cristina.

La Interpol va avisar els Mossos

Quan la policia britànica va poder identificar la noia va posar-se en contacte amb la Interpol, que en el seu moment van alertar els Mossos d'Esquadra, la policia competent a Catalunya. Van ser agents de la comissaria de Cornellà els que van rebre l'encàrrec.

El diumenge 22 de setembre al matí, dos policies es van presentar a casa de la família de la Cristina, a Cornellà, i els van notificar una de les pitjors notícies que poden rebre mai uns pares.

Contacte amb els investigadors de la policia de Hampshire

A més d'informar de la mort de la noia, també els van explicar que la mort havia estat a causa d'una acció criminal i els van facilitar un telèfon per posar-se en contacte amb la policia de Hampshire.

Una cosina de la Cristina és qui manté la línia directa amb la policia anglesa per seguir les novetats de les investigacions del cas. El cadàver de la noia segueix al Regne Unit i no s'espera que sigui repatriat abans de deu dies.