La Cristina tenia 28 anys, estava diplomada en Turisme i vivia, des de feia dos anys, a Londres. Allà hi va anar amb la seva parella, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i d'origen marroquí.

Ell va ser el seu botxí. La va matar aquest passat 21 de setembre a ganivetades a la casa on vivia a Southampton.

Parella des de feia anys i projecte compartit a Londres

Feia anys que eren parella, vivien molt a prop, a menys de 100 metres, en un humil barri de Cornellà.

Van decidir fer la maleta i marxar cap al Regne Unit per fer sort i intentar guanyar-se la vida. La Cristina havia trobat feina i estava contenta i feliç, segons han explicat familiars i coneguts de la noia a ElCaso.cat.

La relació, però, es va anar complicant. Les discussions s'havien convertit en el pa de cada dia i finalment van trencar la relació. Aquest estiu la noia va estar a casa dels seus pares a Cornellà, però va acabar tornant al Regne Unit, on tenia ganes de continuar amb la seva aventura, ja sense la seva parella.

Viatge mortal

L'home el passat cap de setmana va tornar a Londres i allà es va trobar amb la noia a la casa que ella tenia al barri d'Inner Avenue. Es van discutir i ell li va clavar diverses punyalades per tot el cos.

Les ferides de les ganivetades li van comportar la mort, segons les proves post mortem que li van fer els investigadors de la policia.

"Has marxat massa aviat"

La família de la Cristina, que es va desplaçar de Cornellà a Londres, va rebre les novetats per part de la policia de Hampshire i va emetre un missatge de comiat.

"Has marxat massa aviat", assegura la família en un text al qual ha tingut accés ElCaso.cat.

"No oblidarem mai la teva vitalitat, la teva felicitat i la teva determinació per assolir els teus objectius. Sempre has donat el millor de tu mateixa a la família, als teus gossets i als teus somnis", insisteix la família en una sentida nota de comiat.

"La paraula impossible no figurava al teu vocabulari. Sempre t'estimarem i et trobarem a faltar".

Una família molt coneguda al barri

La família de la Cristina és molt coneguda a Cornellà, i concretament al barri on sempre havien viscut. Ella és la germana petita. Els seus pares, l'Antonia i el Manuel, han viscut i treballat tota la vida, en part, també, per evitar que faltés res a les dues noies.