Els pares de la noia de 28 anys de Cornellà (Baix Llobregat) assassinada, presumptament a mans de la seva exparella, a Londres, viuen un calvari que se suma a la pèrdua traumàtica de la seva filla.

Per si no fos poc, després d'haver sabut que la Cristina havia estat assassinada brutalment a ganivetades i d'haver hagut de viatjar a Londres per seguir les novetats de la investigació, el Manuel i l'Antonia han tornat a Catalunya sense el cos de la seva filla.

Repatriació després de vint dies de l'assassinat

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cadàver de la noia segueix a Londres i no està previst que sigui repatriat fins d'aquí a uns deu dies més. En total, doncs, i si tot va com ha d'anar, el cos haurà estat al Regne Unit vint dies.

Cristina Cornella Londres

Cristina, la noia de 28 anys assassinada per la seva exparella a Londres.

Les investigacions per part de la policia del comtat de Hampshire han allargat aquest calvari de repatriació que la família viu amb molt de dolor.

El presumpte assassí, ingressat a l'hospital

Mentre la família espera que el cadàver de la Cristina pugui ser traslladat a Cornellà i acomiadar-se dignament de la seva filla, el presumpte assassí de la noia segueix detingut a Southampton.

Després d'haver atacat la noia, va intentar lesionar-se a ell mateix per acabar amb la seva vida. No ho va aconseguir i va haver de ser ingressat per les ferides que ell mateix va fer-se.

Aquest dilluns va ser donat d'alta i, sota custòdia policial, espera que els investigadors l'interroguin. S'espera que la fiscalia presenti càrrecs per assassinat i sigui jutjat per les autoritats angleses.