Els Mossos d'Esquadra encara no han aclarit què va passar aquest dissabte al voltant de les nou del vespre a la perruqueria Spejo's de la zona alta de Barcelona, al barri de Sarrià. Un home amb la cara tapada i amb una arma de foc va entrar i va abatre d'un tret, tot i que en va disparar més, un home de 47 anys i de nacionalitat espanyola; el marit de la propietària de la perruqueria del passeig de Manuel Girona.

Les peces no lliguen a la policia

Ara mateix totes les hipòtesis estan obertes i el grup d'homicidis de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de Barcelona treballen a contrarellotge per aclarir els fets. Hi ha algunes de les peces del trencaclosques que no lliguen si la hipòtesi de l'assassinat de Sarrià és un atracament.

Perruqueria Espejos Sarrià_GRS

Agents dels Mossos a l'interior de l'establiment, a Sarrià / GRS

El suposat lladre no es va endur res de la caixa registradora. Si bé era l'hora de tancament, l'home que va accedir a l'establiment no es va endur ni un sol euro. Tampoc lliga massa als investigadors un assalt violent d'aquest tipus, obrint foc, per fer-se amb el botí d'una perruqueria d'un dissabte de juliol. Res lliga.

Una revenja personal?

La teoria que guanya pes, tot i que la investigació encara està en una fase molt inicial, és una possible revenja. L'autor dels trets va entrar sol a la perruqueria, amb la cara tapada per una caputxa i va efectuar mitja dotzena de trets, tal com han explicat testimonis a ElCaso.cat i han confirmat fonts policials. Només un d'ells, però, va impactar al cos de l'home, i va ser letal.

L'objectiu era l'home

La policia també investiga si el pistoler -jove, amb el cabell curt i que portava guants- va marxar sol o tenia un col·laborador que el va ajudar en la fugida. Ara per ara no s'ha detingut ningú i els investigadors estiren els fils de l'entorn personal de la víctima per intentar posar llum al crim de la perruqueria de Sarrià. L'objectiu era l'home; l'assassí va entrar a la perruqueria i va anar directament contra ell, que feia poca estona que havia arribat.

L'establiment feia anys que estava obert i estava dirigit per la parella de l'home abatut aquest dissabte a la nit.

A terra ferit de bala

L'avís que van rebre els Mossos va ser al voltant de les nou del vespre. Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van trobar amb un home estès a terra greument ferit de bala. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no van poder fer res per salvar-li la vida i van certificar la seva mort.