Operació policial en marxa en diversos punts de Catalunya per detenir a quatre persones per la seva presumpta relació amb l'assassinat a casa seva, el passat 27 de setembre, de Maria Carme Font, una sanitària de Girona. Les detencions s'han fet dos mesos després del crim.

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha detingut quatre persones amb relació al crim de la dona a qui van trobar lligada en un pis de Girona el 26 de setembre. La víctima treballava de supervisora de diàlisi a la Clínica Girona, segons ha avançat l'ACN i han confirmat els Mossos a ElCaso.cat.

MariaCarme Font Girona

Imatge de la dona, Maria Carme Font, trobada morta a casa seva en un pis de Girona el mes de setembre

La policia catalana, sota les ordres de l'AIC i tutelats pel jutjat que porta les investigacions, ha fet tres entrades i escorcolls simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar (Selva) i Rubí (Vallès Occidental).

Detinguts tres homes i una dona

A Girona ciutat els Mossos han detingut un matrimoni en un pis d'un bloc del barri de Montjuïc. Està previst que els detinguts, tres homes i una dona, passin a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Girona dimecres. Ara per ara, no s'ha fet públic quin va ser el mòbil del crim ni si entre els detinguts hi ha els autors materials de la tortura i assassinat de Maria Carme Font el mes de setembre.

foto 3727985

Imatge d'agents de la DIC en un dels escorcolls a Girona / ACN

Morta a casa seva

La Maria Carme estava a terra, tenia un fort cop al cap i estava lligada de mans i peus amb precinte, cables i també amb roba blanca. No va anar a treballar i uns companys de feina van anar fins a casa seva, van trucar a la porta i ningú va contestar, però el telèfon de la dona sonava a l'interior.

Amb les claus de la filla van poder entrar al pis i allà es va trobar l'escena d'un escabrós crim que va gelar tota la ciutat de Girona. Tot i que el cos va ser trobat dissabte, tot fa pensar que els autors del crim la van matar divendres a la nit, quan va deixar de contestar els missatges dels seus companys de feina.