Fa un parell de setmanes dues persones, un home i una dona, que anaven en un autocaravana van morir a Cadis presumptament en xocar frontalment amb un camió. Semblava un terrible accident de trànsit més, però ara s'ha descobert que la dona ja estava morta en el moment de la col·lisió, el que fa indicar que va ser "assassinada presumptament per la seva parella sentimental. L'autòpsia revela que la seva mort es va produir abans de l'accident i que era compatible amb una mort violenta", ha indicat la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere.

autocaravana accident

L'autocaravana va quedar destrossat / Consorcio Bomberos de Cádiz

L'home es va suïcidar amb el cadàver de la seva parella per encobrir l'assassinat

La dona, de 41 anys, no tenia fills i segons la Delegació "no consten denúncies prèvies per violència de gènere". El cas, doncs, serà difícil de resoldre, ja que la seva presumpta parella sentimental va morir com a conseqüència de l'impacte de l'accident.

L'autòpsia ha revelat que feia dies que la dona, d'origen francès, estava morta abans que es produís el sinistre. Tot fa pensar que el seu marit, britànic de 38, va acabar amb la seva vida i després es va suïcidar.

El conductor del camió, un home de 43 anys de Dos Hermanas (Sevilla), va quedar atrapat i els bombers van haver de rescatar-lo. Va resultar ferit greu.

Bombers Cadis

Els bombers no van poder fer res per salvar la vida del presumpte assassí / Consorcio Bomberos de Cádiz

L'autòpsia revela l'assassinat previ a l'accident

Malgrat no descartar en cap moment l'opció de ser un accident, des del primer moment els investigadors van considerar estrany que l'autocaravana passés de cop a circular en el sentit contrari, a les dues del migdia i en un tram amb visibilitat. L'impacte frontal va ser brutal, i quan els efectius d'urgències van poder accedir a l'interior els seus dos ocupants ja havien mort. El que en aquell moment ningú no imaginava és que la dona hagués mort abans. Va ser un intent d'assassinat encobert que ha fracassat.