Fernando García, pare de Míriam, una de les tres nenes d'Alcàsser assassinades en el triple crim de 1992, ha donat la seva versió després que les proves de l'ADN hagin confirmat que les restes òssies trobades fa un any per un veí de la localitat de Piles a la fossa de La Romana, on se suposa que es va cometre el triple crim, són de la seva filla. Segons Fernando algú ha tornat a posar els ossos de la seva filla allà "perquè alguna persona els trobés".  "Igual que en el seu moment algú va posar allí la mà que sobresortia de la tomba perquè la trobessin uns apicultors de la zona. Algú tenia interès en què això passés", ha afegit.

El triple crim torna a l'actualitat per la nova troballa ossos a la zona 

Les declaracions de Fernando García les recull el diari El Español, on s'exposen més detalls. El dramàtic cas ha tornat aquests dies a l'actualitat després que Vicente B, un aficionat a la sèrie de Netflix El Caso Alcàsser anés a visitar acompanyat de la seva xicota el paratge de La Romana i descobrís quatre ossos de falange, que l'ADN ha confirmat que pertanyien a la Miriam.

Tot seguit, segons explica el citat mitjà, va embolicar els trossos en paper d'alumini abans d'entregar-los a la caserna de la Guàrdia Civil d'Oliva (València). Els resultats de les proves han determinat que són compatibles amb la relació entre pare i filla.

Fernando García no es creu la versió oficial i sosté que algú ha posat els ossos allà 

Fernando, que mai s'ha cregut la versió oficial sobre els fets, sosté que algú va col·locar aquests fragments d'ossos a propòsit en aquell lloc de la finca de La Romana perquè algú els trobés ara. El pare de la Miriam també comenta que el jove li va trucar per dir-li que el 24 de juny de 2019 havia trobat uns ossos i que eren humans.

fernando García / Cuatro.com

Fernando García és el pare de Míriam, una de les tres nenes assassinades a Alcàsser / Cuatro.com

El pare de Miriam afegeix que no va voler indagar massa sobre aquesta trucada, ja que entenia que no li donaria gaires explicacions més.

El crim d'Alcàsser, com es coneix al segrest, violació, tortura i assassinat de les adolescents Miriam, Toñi i Desirée al 1992, ha estat un dels que més teories sobre els fets ha aixecat al llarg dels anys. Unes interrogants que continuen oberts.