Una jove de 19 anys ha estat cremada viva una setmana després de denunciar el director de la seva escola per assetjament sexual a Bangladesh. Un grup de cinc persones ataviades amb burques la va dur a la teulada del col·legi, la va envoltar i la va obligar a retirar la denúncia. En negar-se, la van ruixar amb querosè i li van calar foc, intentant que semblés un suïcidi. La víctima va agonitzar cinc dies abans de morir.

La víctima va agonitzar cinc dies abans de morir

 

L'agressió s'ha produït en una petita localitat de Bangladesh, a uns 200 quilòmetres al sud de la capital del país, després que la víctima denunciés els fets el passat 27 de març. Aquell dia, el director de l'escola religiosa alcorànica on estudiava la va citar al despatx i suposadament la va magrejar en repetides ocasions. En sortir d'allà, va anar directament a comissaria a denunciar-ho.

El policia que la va atendre va gravar amb el seu mòbil el relat dels fets i el vídeo es va filtrar als mitjans locals. Llavors, el director del centre va ser detingut, i això va provocar nombroses protestes liderades per alumnes masculins i algun polític local. La denúncia es va girar en contra de la víctima, que finalment va ser assassinada, la qual cosa ha causat una enorme commoció a Bangladesh.