El cotxe de l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha cremat aquest matí en el polígon Gorg de Vila. Pel que sembla, un cotxe llogat aparcat just darrere ha estat el responsable del foc.

Els Bombers han rebut una trucada que alertava del foc a les 7.38 hores i fins al lloc s'ha desplaçat un camió autobomba i quatre bombers. Segons Diario de Ibiza, el Seat Alhambra aparcat darrere del cotxe de l'alcalde circulava per la carretera conduït per un empleat de l'empresa propietària, Europcar, i acabava de posar gasolina

El conductor del vehicle de lloguer hauria posat el combustible equivocat

 

Llavors, el cotxe va començar a treure fum i un conductor el va avisar posant-li els llums. El treballador va aparcar al primer lloc que va trobar en el polígon de Gorg i va intentar apagar les flames juntament amb el conductor que l'havia alertat del fum, però no ho van aconseguir.

El cotxe, tal com mostren les imatges de Cadena SER, va cremar amb el que tenia davant, que va resultar que era el de l'alcalde, que estava entrenant al gimnàs de davant. El conductor del vehicle de lloguer hauria posat el combustible equivocat, motiu pel qual s'hauria iniciat l'incendi.