La Policia Nacional ha detingut a Alcoi (l'Alcoià, País Valencià) un home per un presumpte delicte d'incendi i robatori amb força a l'habitatge de l'exparella de la seva xicota, i per provocar danys a quatre motocicletes també de la seva propietat.

Les investigacions van començar quan els agents adscrits a la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Alcoi van rebre la denúncia d'un home que assegurava que havien incendiat el seu habitatge, li havien sostret un televisor i que també havien fet malbé diverses motos de la seva propietat.

Va atacar a l'exparella de la seva xicota 

Les indagacions policials van portar els policies fins a la parella actual de l'exnòvia del perjudicat, i els agents van esbrinar que l'home ja havia realitzat comentaris contraris a la relació i el seu malestar per la mateixa, i el dia dels fets havia estat preguntat per l'home a diverses persones.

Quan els agents van identificar el presumpte autor dels fets van comprovar a més que ja havia estat detingut l'any 2009 per provocar un altre incendi.

Després de recopilar les proves el van detenir pels presumptes delictes de danys en habitatge derivats de l'incendi i de robatori amb força. El detingut, de 50 anys i de nacionalitat espanyola, va ser posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Alcoi.