Poques dones van aconseguir tanta fama a Espanya en la dècada dels 80 com Sabrina Salerno. La cantant italiana autora de la mítica cançó "Boys (Summetime Love)", coneguda a Espanya com "Boys, Boys, Boys," va saltar definitivament a la fama a la "Gala de Nochevieja de 1987", quan en plena actuació se li va veure un pit en directe per la televisió, el que va augmentar encara més la seva fama de mite eròtic per a tota una generació.

I ara Sabrina ha tornat al primer pla mediàtic gràcies a un grup d'amics sevillans, que en record a la diva han decidit crear un equip de futbol amb el seu nom, la Società Sportiva Sabrina Salerno. L'escut, a més, és ben eloqüent, ja que imita al de l'Atalanta, un club conegut a Itàlia com la Dea, "la Deessa". Han canviat la deessa grega per la seva deessa.

Sabrina agraeix el gest i fa viral "el seu equip"

La creació del SS Sabrina Salerno va arribar a orelles de la diva, que no va dubtar ni un moment en agrair el gest al grup d'amics sevillans, primer amb una piulada i després amb un vídeo que s'ha fet viral en qüestió d'hores. "A Sevilla ha nascut l'equip de futbol Sabrina Salerno. Un grup de joves va decidir fundar un equip de Futbol 7 amb el meu nom... Soc molt feliç amb aquest sentit i sincer homenatge, que arriba des d'un dels països que em va donar gran popularitat: Espanya!", ha escrit la cantant a Twitter.

sabrina Salern

Sabrina Salerno, posant per a una fotografia per al seu web personal / sabrinasalerno.com

Instagram, el nou salt a la fama de Sabrina

Als seus 52 anys, Sabrina Salerno segueix en la cresta de l'onada, encara que ara el seu contacte amb els seus seguidors el fa mitjançant Instagram, on la italiana es mostra molt activa, penjant fotografies seves i explicant el seu dia a dia.

Sabrina Salerno /Instagram

Sabrina Salerno, en un fotografia penjada per ella a Instagram / Instagram

De moment, la musa eròtica de les 80 ja ha anunciat que en un futur vol veure en directe un partit del seu nou club.

Campanya per pagar-li a Sabrina un bitllet d'avió a Sevilla

Els membres de l'equip SS Sabrina Salerno no han tardat en agafar-li la paraula a la seva diva, i per facilitar-li les coses han iniciat una campanya a les xarxes socials per recaptar fons amb què pagar-li el bitllet d'avió a Sabrina perquè pugui anar a veure'ls jugar un partit. La campanya consisteix en la venda de samarretes del club, a 14,99€, la recaptació de la qual anirà destinada a costejar el viatge de la cantant italiana.