Ensurt dels grossos aquesta nit al centre de Girona. Un conductor novell ha perdut el control i ha atropellat nou persones.

El vehicle ha envestit la nit d'aquest dissabte la terrassa de la xurreria del carrer Río Güell, al centre de la ciutat, segons ha avançat SER Girona. L'home, que ha donat negatiu en el control d'alcohol, ha perdut el control del vehicle i ha atropellat com a mínim a nou persones.

Deu ferits: dos greus i set lleus

El balanç de l'accident, segons el SEM, és de deu persones ferides: dos en estat greu -entre les quals, una nena de 4 anys- i set lleus. Els ferits han estat traslladats a hospitals de la zona, segons la ràdio citada. Entre els ferits també hi ha el conductor del vehicle, que ha resultat ferit lleu.

La policia de Girona s'ha encarregat de les gestions d'investigació i s'espera que durant aquest diumenge es pugui avançar per esclarir què va fer perdre el control del cotxe al jove.

La policia no creu que fos una carrera il·legal

Alguns testimonis han explicat a la policia, segons la ràdio local, que el cotxe participava en una carrera clandestina amb un altre cotxe, un extrem que la policia de la ciutat ara per ara descarta.

El conductor del vehicle és un jove de divuit anys que ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia que li han realitzat els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal després del sinistre. El jove hauria fet la imprudència després de que un altre vehicle circulés ràpid. Es dona el cas que aquest vehicle és el d'una mare que duia la seva filla al Trueta d'Urgències.

Descartat també atemptat terrorista

Els fets han passat just al centre de Girona i això ha fet especular amb un possible atemptat terrorista, fet que han desmentit de matinada els Mossos d'Esquadra a través d'una piulada a Twitter.