La troballa de dos cadàvers flotant a la costa de Ferrol continua sent tot un misteri. Els cossos sense vida d'Abelardo José i Luis Ángel Vieito Lata, dos germans de 61 i 57 i veïns de la localitat de Fene (la Corunya) van ser trobats per un pesquer poc abans de les onze del matí d'aquest diumenge a la zona de cabo Prioriño. Segons les primeres indagacions policials, els homes s'haurien precipitat al mar des de les roques del penya-segat on estaven pescant. La Guàrdia Civil estudia la hipòtesi que una de les víctimes caigués de forma accidental i l'altra s'ofegués provant d'evitar-ho.

L'avís el va donar sobre les 10:30 del matí un pesquer, que va divisar un cos flotant al voltant del cabo Prioriño, en una zona pròxima a la bocana de la ria de Ferrol. Una embarcació de Salvament Marítim va recollir el cadàver i el va portar al port de Ferrol. Poc després es va trobar la segona víctima a la mateixa zona i els dos cossos van ser traslladats a l'Hospital Naval, on aquest diumenge es van practicar les autòpsies.

No es descarta cap hipòtesi

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la identificació i les diligències i segons informa el cos, els dos germans haurien mort després de caure al mar des d'un penya-segat, de forma accidental, quan estaven pescant des de les roques. Tanmateix, fonts mèdiques apunten que la mort de les dues persones també podria haver-se produït poc abans de ser trobats flotant a l'aigua.

El funeral dels dos germans està programat per a aquest dilluns a l'església parroquial de Santiago de Barallobre i seran enterrats al cementiri municipal de Fene cap a les cinc de la tarda. Els dos germans estaven casats i Abelardo José tenia dos fills i Luis Ángel, una filla.