Michelle Bennett sabia que no es podria acomiadar de la seva mare, Carolann, a qui li quedava poc temps de vida després de contagiar-se de coronavirus. Li havien dit que no podia ser a la mateixa habitació que la seva mare, ingressada a l'hospital Swedish Issaquah de Washington.

Frustració en no poder dir-li adéu 

Carolann Christine Gann, de 75 anys, feia dies que estava ingressada a causa del letal Covid-19, i no es podia fer res per salvar-li la vida. De fet, la Michelle sabia que la seva mare estava a prop del final.

"No poder ser-hi i agafar la mà de la meva mare, acariciar-li el cabell, dir-li totes les coses que volia dir-li. Era un sentiment d'impotència, em sentia tan frustrada i impotent per no poder parlar amb ella", ha explicat la Michelle en una entrevista a la CNN.

Una videotrucada gràcies a una infermera

Però gràcies a una infermera de l'hospital, la Michelle va poder dir-li adéu a la mare. La va trucar per explicar-li que l'estat de la Carolann havia empitjorat, li costava molt respirar i temia que ja no viuria molt més. Aleshores, la infermera li va acostar el telèfon a la mare perquè la seva filla pogués acomiadar-se. 10 minuts després estava parlant amb ella a través de FaceTime, una aplicació de mòbil que permet fer videotrucades.

"T'estimo molt", explica que li va dir a la seva mare. Feia poc totes dues s'havien discutit i la Michelle no li havia demanat perdó. Per això, en aquells últims instants en la vida de la Carolann, la seva filla li va dir: "Et demano perdó mare, t'estimo. Sé que no vaig tenir l'oportunitat de dir-t'ho".

Quan va acabar la conversa, la infermera va assegurar-li a la Michelle que la seva mare no es estaria sola, "ens quedarem amb ella fins al final". 

Michelle Bennett va reconèixer que va ser molt difícil expressar els seus sentiments sense tenir la seva mare al davant, però espera que ella hagi escoltat les seves últimes paraules.