Una infermera de l'hospital Houshenshan de Wuhan rep la notícia que la seva mare ha mort víctima del coronavirus, tot i l'enorme tristesa del moment, l'únic que pot fer és seguir treballant. Les imatges de la seva reacció en el moment de rebre la notícia han donat la volta al món i ràpidament s'han fet virals.

La infermera treballa al nou hospital de Wuhan, construït en només deu dies, i aquest dimecres va rebre una trucada telefònica en què li van dir que la seva mare havia mort a causa del letal Covid-19. Les imatges de la seva reacció instants després han estat difoses pel canal xinès CGTN a través del seu compte de Twitter.

Respecte a la mare morta

Després de rebre la trucada i sabent que no pot fer res més que plorar i seguir amb la feina, la infermera mostra els seus respectes a la mare morta i s'inclina tres vegades en direcció a casa seva, situada a la ciutat de Kunming, província de Yunnan. Després d'això, ha de tornar a la feina, no hi ha temps per a res més.

La reacció de la dona i el fet que no pugui fer res més que seguir treballant tot i la mort de la seva mare, han commogut tot el món.

Última hora sobre el Coronavirus en directe