L'estat d'alarma decretat per evitar el contagi massiu del coronavirus obliga a la gent a quedar-se a casa i només sortir per fer compres de primera necessitat, anar al metge o a treballar. Hi ha gent, però, que opta per una via irresponsable i decideix sortir al carrer. Alguns per anar a comprar cervesa, altres per sortir a robar i altres només per estar amb els amics.

És l'escena que es van trobar dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona aquest diumenge al districte de Nou Barris de la capital catalana. La patrulla, que feia tasques de control de les mesures restrictives per aquest estat d'alarma, es va trobar dues persones que, presumptament, estaven al carrer sense causa justificada.

Agents agredits

Més enllà de ser una intervenció més, que hagués estat amb la identificació i possible sanció, la situació es va complicar. Tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, els dos homes no es van voler identificar i van agredir als agents.

Un dels agents van poder retenir un dels homes i l'altre policia, amb l'ús de la defensa policial, va defensar-se de les agressions del segon individu. Finalment els joves van quedar detinguts per atemptat contra agents de l'autoritat i denunciats per haver-se saltat l'estat d'alarma.