Els responsables de l'hotel H10 Costa Adeje Palace haurien decidit posar en quarentena el miler de turistes allotjats en aquest complex per seguir de manera estricta el protocol d'actuació després de confirmar-se el positiu del metge italià que estava de vacances i s'allotjava en aquest mateix hotel.

Seguint el protocol d'actuació que han establert les autoritats espanyoles i italianes, les forces i cossos de seguretat de l'Estat impedeixen des de fa unes hores que cap dels clients allotjats a l'hotel H10 Costa Adeje Palace puguin entrar ni sortir d'ell, segons informa el Diario de Avisos.

El metge contagiat de coronavirus i la seva dona s'allotjaven a l'hotel que ara es manté aïllat

El metge procedent de la Llombardia i que estava de vacances a Tenerife amb la seva dona s'allotjaven en aquest mateix hotel durant una setmana.

Mentrestant, el metge italià infectat del Covid-19 es troba ingressat i aïllat a l'Hospital Universitari Nuestra Señora de Candelaria, a Tenerife, i evoluciona favorablement. Està a l'espera que li facin les segones proves al Centre Nacional de Microbiologia de l'Institut de Salut Carlos III de Madrid.

 

 Última hora sobre el Coronavirus en directe