La Policia Local de Granada ha sancionat un home per saltar-se les restriccions de l'estat d'alarma per coronavirus. Segons ha confessat ell mateix als agents, anava a comprar droga i a buscar els serveis d'una prostituta.

Sense excuses

Els fets es va produir al carrer Fray Juan Sánchez Cotán, a la zona nord de Granada, quan una patrulla de policia va detectar un home sense motiu aparent per estar al carrer.

Com a mínim 600 euros de multa

Els agents es van dirigir a l'individu i li van preguntar què feia al carrer. La resposta va ser clara: buscar una prostituta i "base" (droga elaborada a partir de restes).

Després de posar-li la sanció corresponent, de com a mínim 600 euros, la policia va indicar a l'home que havia de tornar al seu domicili, ja que no estava fent cap de les activitats permeses durant la quarantena.

Més sancions

Sortir al carrer sense motiu pot sortir molt car, i no necessàriament per anar a buscar prostitutes. En els últims dies creixen les multes per anar a comprar productes que no siguin de primera necessitat. Com el cas d'un veí sancionat amb 600 euros per anar a buscar cervesa, xocolata i salsitxes.