Madrid ha confirmat aquest dimecres un nou cas de coronavirus, el tercer, per tant, en menys de 24 hores. Aquest nou positiu eleva a onze les persones contagiades del covid-19 a Espanya des de l'inici del brot (dues d'elles ja han estat donades d'alta).

El departament de Sanitat ha confirmat aquest nou cas a Madrid, es tractaria d'un noi jove que es troba aïllat a l'hospital Fundación Jiménez Díaz, segons informa Telecinco, i que molt possiblement serà traslladat a l'hospital Carlos III on des d'ahir la nit es troba aïllat el noi de 24 anys que ahir va donar positiu.

Nou positius actualment a Espanya

Amb aquest nou positiu, ja són nou els casos confirmats de coronavirus a Espanya: el noi de 22 anys de Barcelona i la italiana de 36 anys resident a Barcelona, un home a Vila-real (Castelló), els dos nois de Madrid i quatre casos a Tenerife, el matrimoni italià i dues persones més del seu cercle.

A més a més, cal recordar els dos pacients donats d'alta fa un parell de setmanes: un alemany a l'illa de la Gomera i un ciutadà britànic a Mallorca. D'aquesta manera, els casos detectats a Espanya s'eleva a 11 des de l'inici del brot a la Xina.

Sis casos confirmats dimarts

El primer positiu que es va confirmar dimarts va ser el la dona italiana de 36 anys resident a Barcelona i que havia estat al nord d'Itàlia entre el 12 i el 22 de febrer. Poc després es confirmava el primer cas al País Valencià, un home que havia viatjat feia poc a Milà i que es troba ingressat a l'Hospital La Plana de Vila-real (Castelló). 

A mitja tarda s'informava d'un segon cas a Tenerife, la dona del metge italià que havia donat positiu dilluns; el matrimoni procedia de la regió de la Llombardia.

El quart cas confirmat dimarts va ser a la Comunitat de Madrid, un noi de 24 anys que també havia estat de viatge a Itàlia.

Dos nous casos a Tenerife

A última hora del dimarts, la Conselleria de Sanitat del Govern de les Canàries informava de dos nous casos a Tenerife, dos turistes italians que formen part del cercle d'amics del matrimoni infectat. D'aquesta manera, Tenerife es converteix en la província amb més casos de coronavirus.

Última hora sobre el Coronavirus en directe