La crisi del coronavirus no és només sanitària. El fet que moltes persones no puguin treballar des de casa fa que els ingressos no siguin els mateixos, i això es nota a final de mes.

Solidaritat davant el virus

Tot i això, davant d'aquesta situació crítica per a molta gent, algunes persones han volgut ser solidàries i perdonar alguns pagaments. Donat el context, creuen que és l'hora de posar de la seva part perquè a ningú li arribi l'aigua al coll. A les xarxes socials han destacat els comentaris d'alguns inquilins que expliquen que els propietaris dels seus pisos els han perdonat la mensualitat. És el cas de la periodista Ana López.

Gest d'humanitat

El propietari del seu pis li comunicava: "Bona tarda. Davant la situació tan extraordinària que estem patint amb la pandèmia del Covid-19, vull aportar el meu gra de sorra en aquests moments tan difícils per a tots, i suprimir la quota de lloguer pel pròxim mes d'abril. Espero poder ajudar en la mesura del possible i que et trobis bé igual que les teves persones properes. Una abraçada i junts vencerem aquesta pandèmia".

El tuit s'ha fet viral i més de vint-i-cinc mil persones l'ha compartit. Als comentaris molts aplaudeixen la decisió del propietari i la seva "humanitat". López només podia afegir, "m'ha deixat sense paraules".