Terrible tragèdia! Raquel Barrera, una jove de 28 anys ha enterrat el seus pares i tres germansmorts per la Covid-19.

La Raquel s'ha quedat sola en només dos mesos per la pandèmia de coronavirus.

Els pares van morir en dos dies de diferència

Els primers en contagiar-se de coronavirus van ser els seus pares Félix i Lucía, de 80 i 69 anys. Van morir en només dos dies de diferència. El seu pare, el 28 de maig i la mare, el dia 30.

Coronavirus UCI / EFE

La Raquel ha perdut els seus pares i tres germans pel coronavirus / EFE

El coronavirus també ha matat el Jesús, el Joaquín Antonio i el Carlos

La tragèdia no va acabar aquí. En menys de dos mesos també han mort tres germans de la Raquel: el Jesús, un infermer de 52 anys, el Joaquín Antonio, de 42 i el Carlos, de 40 anys. Tots tres van morir a l'hospital a diferència dels seus pares que van morir a casa.

"Quan vaig sentir a parlar d'aquest virus, mai de la vida m'hauria imaginat que passaria això a la meva família"

La Raquel, a qui encara queden vuit germans ja que, en total, eren onze, ha concedit una entrevista a l'agència AFP acompanyada de la seva cunyada Rebeca. La Raquel diu "quan vaig sentir a parlar d'aquest virus, mai de la vida m'hauria imaginat que passaria això a la meva família".

La mare va morir esperant l'ambulància

Viu a El Salvador, concretament a Ojos de Agua. La mare va morir esperant l'ambulància. Se li va disparar la febre, van demanar ajuda als serveis d'emergència però, segons diu la família, van trigar molt i quan van arribar ja s'havia mort.

El Joaquín Antonio deixa cinc fills

Rebeca, la dona de Joaquín Antonio que ha mort als 42 anys, ha de tirar endavant els seus cinc fills de 4, 9, 14, 15 i 21 anys.

Coronavirus hospital Estados Unidos / EFE

Els pares de la Raquel van morir per coronavirus a casa mentre els seus tres germans van morir ingressats a l'hospital / EFE

Tota la família es va sentir discriminada per comerciants i veïns del barri quan va córrer que "la família estava infectada". No els volien vendre res a cap botiga. La família assegura que els van deixar tirats i només els van dir que havien d'estar tancats en quarantena. No va ser fins que va morir el Jesús que van fer cinc proves als familiars.

Fins aquest dimarts, 28 de juliol, a El Salvador han mort 417 persones per coronavirus, hi ha hagut 15.446 casos i se n'han curat 7.903.