Els temors per la propagació del coronavirus a Itàlia, on ja es registren 132 casos i dos de morts, han fet que es cancel·li el carnaval de Venècia i es tanquin les escoles durant la setmana vinent a la Llombardia, Vèneto i Piemont.

El president de la regió de Véneto, Luca Zaia, va informar de què d'acord amb el ministre de sanitat, Roberto Speranza, "s'han cancel·lat tots els esdeveniments públics i privats i s'ha disposat el tancament d'escoles i museus fins a l'1 de març, inclòs el carnaval de Venècia".

El carnaval de Venècia és un dels esdeveniments més importants de la ciutat dels canals

 

El carnaval de Venècia, un dels esdeveniments més importants de la ciutat dels canals, havia començat fa una setmana i tenia previst concloure dimarts vinent. La decisió de cancel·lar els esdeveniments públics i privats i totes les activitats escolars ja s'havia pres a la regió de la Llombardia, la més afectada amb 89 casos.

El nombre d'encomanats pel coronavirus fins al moment a quatre regions del nord d'Itàlia ascendeix a 132, després d'haver realitzat prop de 3.000 anàlisis a sospitosos de tenir la malaltia, va informar aquest diumenge el cap de la Protecció Civil italiana, Angelo Borrelli.

 

Última hora sobre el Coronavirus en directe