La Policia Nacional ha detingut un home per un delicte de robatori amb violència i intimidació en un supermercat de Burgos durant el confinament pel coronavirus. L'individu ha amenaçat agredit i ha estossegat sobre una les empleades.

Segons ha informat la Subdelegació de Govern a Burgos, l'home detingut és una persona que coneixen prou bé les empleades de l'establiment ja que cada vegada que entra al local els roba tot tipus de productes.

Bufeteja i estossega a la cara de l'encarregada

En aquesta ocasió va fer el mateix, a diferència que aquesta vegada ens trobem en una situació de confinament a causa del coronavirus. L'home va entrar a l'establiment i va robar diversos productes. Va ser aleshores quan l'encarregada li va cridar l'atenció.

Segons aquestes mateixes fonts, l'encarregada es va dirigir a l'home demanant-li que abandonés el supermercat i retornés el que havia robat. L'home li va respondre apropant-se a ella, li va donar una bufetada a la galta i va començar a estossegar-li intencionadament a la cara.

Les amenaça amb un tornavís

En aquest moment, una altra empleada va anar a ajudar la seva companya i entre les dues van aconseguir que l'home abandonés el supermercat. Abans de sortir, però, l'individu va començar a escopir i tossir a les treballadores per assegurar-se que no el seguien mentre es marxava de el local.

Mentre tossia, el detingut va intentar treure de la butxaca de la caçadora un tornavís amb el qual va amenaçar les empleades del supermercat.

Antecedents per robatori

Quan la policia va rebre l'avís de l'incident, l'agressor ja no es trobava a l'establiment, però gràcies a la informació aportada per les treballadores, els agents van poder localitzar-lo als voltants de la Plaça Vega, al centre de Burgos. En el moment de la detenció, l'home duia dos tornavisos de grans dimensions al cinturó.

El detingut va mantenir en tot moment una actitud agressiva amb els agents i va arribar a causar danys al vehicle de la policia quan va ser trasllat a la comissaria. L'home compta amb nombrosos antecedents policials per delictes de similars característiques.