La Policia Nacional ha multat a quatre persones responsables d'organitzar una festa a la discoteca d'un hotel de Leganés en ple confinament pel coronavirus. Els agents van ser alertats la matinada d'aquest dimecres per un veí de la zona i van confirmar les sospites gràcies a una vigilància feta en helicòpter.

Ni cas de les restriccions

Posteriorment es van dirigir al lloc de la festa per demanar explicacions al propietari de l'hotel, que no havia aturat l'activitat tot i les restriccions imposades per l'estat d'alarma. Una vegada dins de l'establiment els agents van trobar restes de menjar calent, beguda i una gran quantitat de drogues com cocaïna i drogues líquides.

Dispersió dels assistents

Fonts de la policia asseguren que probablement els assistents de la festa van marxar ràpidament a les habitacions quan van saber de l'arribada de diverses patrulles de Policia Nacional. Per aquest motiu es desconeix la xifra concreta de persones reunides. Tot i això es van detenir i sancionar a quatre persones: tres assistents i el propietari de l'hotel.

La policia nacional ha recordat que, davant l'estat d'alarma per la pandèmia per Covid-19, s'estan realitzant una gran quantitat de serveis de vigilància. Tots ells destinats a evitar que la gent desobeeixi les restriccions imposades pel govern.