Un home de 35 anys i origen magribí ha estat arrestat a Madrid després d'haver estat multat en un control de la Policia Nacional per incomplir les mesures de confinament. La detenció va ocórrer en una zona comercial, on l'home va rebre la sanció i, com aquell qui res, va fer entendre als agents el que significava per a ell. Com? Trencant la multa en diversos trossos i escopint davant d'ells.

El que podia quedar en una simple sanció per no respectar l'alerta per coronavirus, va acabar en delicte d'atemptat contra l'autoritat, i ara l'home s'enfronta a una pena de fins a un any de presó i a una sanció de 3.000 euros.

També va ser detinguda una altra persona que assegurava haver sortit a comprar haixix.

Multes i detencions

Només durant el dia d'ahir, dimecres, la Policia Nacional va interposar a la Comunitat de Madrid un total de 818 sancions i va realitzar unes altres nou detencions per no respectar l'estat d'emergència, la qual cosa suma des de l'entrada en vigor del reial decret un total de 8.636 multes i 155 detinguts, segons xifres de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Per la seva part, els Cossos de Seguretat van detenir 19 persones i van realitzar 2.971 propostes de sanció, amb més de 1.500 vehicles interceptats per circular sense autorització, ha informat la Delegació del Govern de Madrid.