La policia ha detingut un home que va decidir acampar al parc d'atraccions de Walt Disney World de Florida, als Estats Units, per passar el confinament per coronavirus.

Quan les autoritats el van interrogar, ell va respondre que es pensava que "estava al paradís" i va excusar-se amb què hi havia anat a parar allà per error. També assegura que desconeixia que allò fos una propietat privada.

L'illa de Disney

L'home es va allotjar a l'illa Discovery, una part del parc totalment abandonada des de l'any 1999. Fins aleshores, els visitants feien una parada per descobrir les tipologies d'aus que el parc cuidava però el poc èxit d'aquesta activitat la va fer tancar. Ara, és una illa plena de vegetació mal cuidada i unes estructures totalment en runes. Malgrat tot, hi ha indicadors evidents on s'alerta que està prohibit accedir-hi.

La policia marítima, encarregada de patrullar les aigües dels pantans propers al parc, van veure'l des de fa més d'una setmana. Primer van donar l'avís per megafonia però l'home el va ignorar i finalment va acabar detingut.

Disney continua tancat

El coronavirus ha fet tancar el parc de Florida i també el de París. Malgrat tot, comença a recuperar la normalitat. Així doncs, el parc de Xangai ha tornat a obrir amb l'aforament limitat al 30%, control de temperatura i obligatorietat de l'ús de la mascareta.