L'home detingut pels Mossos a Cambrils després d'haver recorregut per l'AP-7 contra direcció gairebé 40 quilòmetres anava drogat, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Va impactar contra els cotxes dels Mossos

A l'interior del cotxe, que va impactar contra dos vehicles policials dels Mossos, s'hi van trobar una gran quantitat de productes electrònics i informàtics i uns 15.000 euros en efectiu.

L'home, de nacionalitat marroquina, tenia intenció de viatjar fins al Marroc on es creu, segons les primeres informacions policials, que volia vendre els productes que portava al cotxe. No eren productes de molta qualitat.

L'home va iniciar la seva persecució contra direcció per l'AP-7 i no tenia cap intenció d'aturar-se. Dos cotxes dels Mossos van fer una barrera a la carretera i per impacte el van poder aturar i detenir. El detingut presentava clars signes d'haver consumit droga i estava fora de si, segons han explicat fonts policials a aquest mitjà. L'home ha quedat detingut per un delicte de danys i per un altre d'atemptat contra agents de l'autoritat.

Descartada vinculació terrorista

Els Mossos d'Esquadra han investigat l'home detingut a Cambrils i el desvinculen de qualsevol relació amb el terrorisme islàmic. L'enquadren en delinqüència comuna i amb el tràfic de drogues, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Incident a Girona

La policia catalana també ha tingut feina aquesta nit a Girona. Un home ha perdut el control d'un cotxe i ha atropellat a nou persones al centre de la ciutat. Els Mossos també han confirmat que havia sigut un accident i que en cap cas tenia relació amb el terrorisme.