Un conductor de Londres va deixar inconscient un home de 80 anys després d'agredir-lo i llançar-lo a terra. L'home va patir ferides greus, i ara la policia busca l'agressor per detenir-lo.

Diumenge al vespre, la víctima i l'agressor es van discutir perquè el conductor va frenar molt a la vora de l'avi i la seva dona quan creuaven el carrer, prop de casa seva. 

Després d'intercanviar alguns crits, l'ancià va seguir el seu camí però el conductor va aturar el cotxe, va perseguir-lo i li va donar una empenta que el va fer caure a terra, i es va donar un cop al cap contra la paret.

Després d'aquesta agressió, i mentre altres vianants s'acostaven a atendre la víctima, el conductor va tornar al cotxe i va marxar del lloc. L'avi es va quedar estès a terra en un bassal de sang i els serveis d'emergència el van trobar inconscient.

avi londres agredit

L'home va patir ferides de diversa consideració / Metropolitan Police

A conseqüència de l'agressió, l'home es va trencar el nas, la mandíbula i el canell, a més de quedar ple de cops i hematomes.

La policia ha publicat el vídeo dels fets per aconseguir trobar l'agressor, un home d'uns 40 anys i 1,80 metres d'alçada, complexió forta i calb. L'acusen de danys corporals greus.