El conductor d'un Mercedes de 31 anys ha atropellat un ciclista de 19 i ha fugit. Un policia local també ha resultat ferit quan intentava atrapar el fugitiu.

L'home, de 31 anys, no va parar a auxiliar el ciclista de 19

 

El primer accident va tenir lloc cap a les 23.45 hores de la nit de dijous, quan va atropellar un ciclista a l'avinguda dels Naranjos i no va parar per auxiliar la víctima, sinó que va fugir. El ciclista, de 19 anys, va patir un tall al cap i va ser traslladat a l'Hospital Clínic, informa Las Provincias.

Després de ser identificat el possible conductor pels números de la matrícula que va memoritzar un testimoni, una patrulla de la Policia Local de Burjassot ha muntat un operatiu de vigilància als voltants del domicili del sospitós.

L'agent local va rebre un cop a l'espatlla i va caure

 

Pocs minuts després, els agents han localitzat el cotxe i han donat l'alt al conductor perquè aturés el vehicle. El conductor ha reduit la velocitat i ha parat al costat d'un dels agents, però segons després ha trepitjat l'accelerador quan el policia anava a obrir la porta i ha fugit a tota velocitat.

L'agent ha rebut un cop a l'espatlla i ha caigut a terra, però s'ha aixecat amb rapidesa i ha iniciat una persecució amb el seu company de patrulla, Tot i això, li han perdut la pista al Mercedes a causa de la potència més gran d'aquest vehicle.