Un noi de 18 anys ha estat detingut després de ser enxampat conduint drogat la furgoneta de la seva mare sense carnet a València. Els fets van tenir lloc el passat dissabte cap a la una de la matinada a Cheste quan una patrulla de policia va detectar que el conductor conduïa en sentit contrari i va intentar donar-li l'alto sense èxit. El jove va poder ser arrestat després d'una fuga de 100 quilòmetres per diversos pobles de la província i no només presentava símptomes d'embriaguesa, sinó que va donar positiu en cocaïna i cànnabis.

Cas omís

L'incident es va produir cap a la una de la matinada de dissabte. Una patrulla de policia va localitzar un vehicle que circulava en sentit contrari per la localitat de Cheste i va procedir a aturar-lo. El conductor -un noi de 18 anys que no tenia carnet i que anava acompanyat d'una amiga seva- va fer cas omís a les instruccions dels agents i es va dirigir cap al municipi veí de Pedralba a gran velocitat, informa Las Provincias. Després d'uns 100 quilòmetres de fuga per localitats de la zona i diversos intents d'aturar-lo, dos policies locals de Cheste amb la col·laboració d'una patrulla de la Guàrdia Civil van aconseguir posar fi a la temerària fuga i arrestar-lo.

El jove -que conduïa la furgoneta de la seva mare- no tenia llicència i presentava clars símptomes d'embriaguesa, motiu pel qual també va ser sotmès al test de detecció de substàncies estupefaents, assenyala el mateix mitjà. El detingut va donar positiu en cocaïna i cànnabis i ara s'enfronta a una condemna pels delictes contra la seguretat viària i conducció temerària.