Un conductor de 40 anys ha estat detingut durant la nit d'aquest divendres a Sevilla després de quintuplicar la taxa màxima d'alcoholèmia. L'home, que no tenia permís de conduir, ha protagonitzat dos accidents de trànsit i ha causat danys en cinc vehicles estacionats, mentre es donava a la fuga de les autoritats. A l'interior del vehicle, prova del delicte, la policia s'ha trobat diverses ampolles de begudes alcohòliques. 

Detingut per quintuplicar la taxa màxima d'alcoholèmia

La Policia Local de Sevilla ha iniciat una persecució durant la nit de divendres, a Sevilla. Els agents han fet parar un conductor que, a continuació, s'ha donat a la fuga carregant contra els vehicles policials i estacionats a la via. Ràpidament, la policia ha perseguit l'infractor per l'Avinguda Torneo de Sevilla i no ha tardat a atrapar-lo, descobrint les raons del seu nerviosisme.

Control alcoholemia / Cedida

Detingut per quintuplicar la taxa d'alcohol permesa / Emergencias de Sevilla

El conductor no té el carnet de conduir

El conductor no té permís per circular i, a més, ha quintuplicat la taxa d'alcohol permesa. L'home presentava evidents signes d'embriaguesa i, a l'interior del seu cotxe, es van trobar diverses ampolles de begudes alcohòliques. Per tot això, els agents han detingut al conductor.