Un home de Valladolid ha protagonitzat una imprudència viària, una discussió amb la policia i una acció incívica davant les mateixes autoritats policials. Tot en la mateixa nit.

Els fets van passar el dissabte, a les cinc i mitja de la matinada, a la Plaça Major de Valladolid. L'home, que havia deixat el cotxe a un pàrquing, va intentar entrar marxa enrere pel túnel de sortida en adonar-se que la policia estava fent un control d'alcoholèmia.

Va intentar evitar la multa

En el moment en què van passar els fets, l'home triplicava la taxa d'alcoholèmia: va donar 0,80 mil·ligrams per litre d'aire aspirat. Conscient de la seva imprudència, quan va veure les llums blaves que anunciaven la presència de la policia fent controls, va intentar evitar-ho.

Per aquest motiu, aparentment, va intentar recular pel mateix túnel de sortida del pàrquing. La maniobra, però, no li va sortir bé, ja que un policia local va interceptar-lo i el va obligar a bufar.

Es va enfrontar amb els agents

No tenint-te prou amb la multa pel positiu, l'home es va encarar amb els agents i, fins i tot, va orinar davant d'ells. Per tot això, haurà de pagar una multa de 810 euros i serà jutjat per un delicte de seguretat viària.