Pànic al centre de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) per un conductor begut que va protagonitzar una persecució policial per diversos carrers pel centre del municipi, tal com detalla el Diari de Girona. Els fets van passar aquest divendres a la nit després que l'home patís un accident i marxés del lloc dels fets a gran velocitat.

Un agent fora de servei va veure els fets i va avisar als seus companys. Una patrulla de la policia local en va iniciar la persecució. El conductor, lluny d'aturar-se, seguia en la seva fugida a gran velocitat per carrers del centre del municipi, on hi havia molta gent.

Va pujar a la vorera per escapar de la policia

A la zona de la rambla del Portalet el conductor va fer pujar el Seat Ibiza a sobre de la vorera, creant moments de veritable pànic entre els vianants, que van haver de saltar per evitar ser atropellats pel cotxe.

Diverses persones es van haver d'amagar en portals i entrades de botigues per salvar-se del vehicle que circulava a gran velocitat. Per sort, cap de les persones que la nit d'aquest divendres passejaven per Sant Feliu va resultar ferida.

En llibertat

El conductor del cotxe va patir un accident i va sortir del vehicle i va intentar escapar corrents. Va ser llavors quan els agents el van poder retenir i detenir. A l'home, de qui no n'ha transcendit l'edat ni la seva nacionalitat, se l'acusa d'un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat i conducció temerària.

Els policies li van fer les proves d'alcohol i va donar 0,91 mg/l, molt per sobre de la taxa permesa. Aquest matí el jutge n'ha ordenat la seva llibertat amb càrrecs.