Un conductor d’autobús ha estat detingut a Còrdova després d’haver-se vist implicat en un accident mortal en aquesta ciutat. El conductor va xocar aquest dimecres al matí amb un motorista de 60 anys, que va acabar morint, i, quan la policia va fer-li les proves de drogues, va donar positiu en consum de cocaïna.

Segons els testimonis, l’autocar estava accedint a un hotel, on hi havia uns passatgers que havia de recollir, i va xocar amb la moto, que circulava pel carril dret de l’avinguda. La Policia Local s’hi va presentar poc després amb els serveis sanitaris, que no van poder fer res per salvar la vida del motorista.

L’autobús anava a l’hotel Córdoba Center a recollir un grup de turistes que estava fent una ruta de cinc dies. El conductor es va quedar en estat de xoc després que la moto es quedés atrapada sota del vehicle.

Positiu en cocaïna

Després de l’accident, però, la policia va fer les proves habituals d’alcohol i drogues al conductor, i va donar positiu en cocaïna. La Policia Nacional el va detenir, i aquest dijous ha passat a disposició judicial.

Després d’haver declarat davant del jutge, el conductor de l’autobús ha quedat, aquest mateix dijous, en llibertat provisional a l’espera que el jutjat decideixi quins delictes se li poden atribuir.